Nasıl Yapılır

Avea Bedava İnternet SMS ve Konuşma Paketleri

2004 yılında hizmet veremeye başlayan avea bugün yaklaşık Türkiye’nin % 98 i avea hattını kullanmaktadır. Özellikle avea müşterilerine sağladığı fırsatlar sayesinde bu kadar kısa sürede bu kadar kullanıcıya sahip olmuştur. Avea hattını genellikle bedava internet SMS ve konuşma paketlerinden yararlanmak için tercih edilmektedir. Peki bedava internet, SMS, konuşma paketleri nasıl yapılmaktadır?

Avea Bedava İnternet Paketleri

6 ay boyunca hiç internet yapmayan Avealı müşterilerimiz için bedava internet kampanyamız 2015 yılında da devam etmektedir. Bu fırsattan yararlanarak bedava internet paketine sahip olabilirsiniz. Bunun için öncelikle mesaj kısmından MOBILPLUS yazıp 5555 e göndermeniz gerekmektedir. Bu kampanyaya faturalı hat sahiplerinin dışında faturasız hat sahipleri de kullanabilir. Yapmış olduğunuz bu paket 75 MB olup 30 gün geçerlidir. Bu kampanya sadece ses hatları için geçerli olmakla birlikte data hatlarda geçerli değildir. Kapmayanın özelliklerini sağlamayan müşteriler bu kampanyadan yararlanmaz. Ayrıca kampanyadan yararlanan müşteriler kullanım sürelerini aşarlarsa ya da MB larını bitirirlerse ücretlendirmeye tabi tutulurlar.

Avea Bedava Konuşma Paketleri

Avea hat kullanıcıları diledikleri kadar sevdikleri ile konuşma fırsatı yakalayabilirler. Doya doya konuşmak için aveanın sağladığı konuşma paketlerini kaçırmamaları gerekmektedir. Woops paketli avealı müşteriler için bedava konuşma paketleri daha fazladır. Ancak bu konuşma paketlerinden yararlanmak için 1.YIL yazıp 4545 e göndermeleri gerekmektedir. Fakat bu kampanya 8 Ağustos 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Bedava konuşma paketlerine sahip olmak istiyorsanız avealı olmanın tam zamanıdır.

Avea Bedava SMS Paketleri

Avea hem internet hem konuşma hem de SMS de bedava kampanyaları devam etmektedir. Her sene kendisini yenilen avea bu sene de müşterilerinin yüzünü güldüren kampanyalar ile karşınızda. Avea lı müşterilerin hatlarının faturalı ya da faturasız olması nedeniyle paketlerde değişikler olabilir. Aveanın bedava SMS paketinden yararlanmak için genc avea yazıp 6363 e göndermeleri yeterli olacaktır. Ayrıca DENEME yazıp 5555 e gönderilen SMS sonucunda hattınızda bedava SMS olacaktır.

Avea Türkiye’nin her yerinde çekim gücünü artırmayı amaçlayan operatörler arasında yer alan başarılı operatör olmasıyla birlikte alanında oldukça başarılıdır. Türkiye’nin bir çok yerinde çekim gücü oldukça yüksektir. Gerek müşterisine sağladığı fırsatlar ile gerekse çekim gücü yönünden Türkiye de tercih edilen operatörler arasında yer almaktadır. Özellikle sağladığı kampanyalar sayesinde gençlerin ilgi odağı olan Avea gün geçtikçe kampanyalarında artış görülmektedir. Bu yüzden hat seçimi yaparken sağlayacağı kampanyalar da göz önünde bulundurulmalıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı