Nasıl Yapılır

Instagram Canlı Yayın Bildirimlerini Kapatma

Bugün ki makalemizde sizlerle birlikte Instagram canlı yayın bildirimlerini kapatma konusunda bilgiler sunacak ve fikir sahibi olabilmeniz için elimizden geleni yapacağız. Dünyanın kısa zaman içerisinde en hızlı büyüyen sosyal medya sistemlerinden birisi olarak dikkat çeken Instagram, Mark Zuckerberg tarafından satın alınarak kısa zaman içerisinde daha da hızlı gelişti.

Canlı yayın özelliğinin Facebook’tan Instagram’a da aktarılması beraberinde çok büyük farklılıklar doğurdu. Hal böyle olunca bildirim özelliği zaman içerisinde birçok kişiyi rahatsız etti. Sürekli bildirimlerin gelmesi ister istemez belli bir noktadan sonra rahatsızlık yaratır hale geldi. Bizlerde bu bildirim sorunundan kurtulmanıza yardım etmek istiyoruz.

Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Instagram, zaman içerisinde birçok farklı özelliği kullandırma konusunu kullanıcıların insiyatisine sundu. Bildirim özellikleri de aslında bunlardan birisi diyebiliriz. Canlı yayın konusu ile alakalı olarak kısa bir zaman dilimi içerisinde daha da yeni seçenekler sunuldu. Canlı yayın bildirimlerini kapatmak için sırası ile aşağıdaki aşamaları izlemeniz sizler adına faydalı olacaktır.

  • Cep telefonunuzdan Instagram mobil uygulamasını açın.
  • Sonrasında profil sayfanıza giriş yapmak için insan ikonuna tıklayın.
  • Profil sayfanıza girdikten sonra sağ üst köşede yer alan alt alta 3 noktaya tıklayın.
  • Ayarlar ekranına girdikten sonra ANINDA İLET BİLDİRİMLERİ kısmını göreceksiniz.
  • CANLI VİDEOLAR kısmına gelin ve burada EVET seçeneğini HAYIR olarak işaretleyin.

Bu işlemlerin ardından Instagram takipçilerinizin canlı yayın bildirimlerini almayacaksınız ve sorunu çözmüş olacaksınız. Diğer bildirim seçeneklerinden rahatsız olmanız durumunda yine bu kısımdan sorunsuz bir şekilde bildirimlerinizi yönetebilme şansına da sahip olabileceğinizi unutmayın.

NOT: Instagram bildirimlerinin tamamını kapatma seçeneği insiyatifinizdedir. Canlı yayın bildirimleri, zaman içerisinde uygulamanın kendi içerisinde donmasına neden olabilir. Bu neden dolayısı ile gereksiz bildirimleri panel üzerinden kapatmanız sizlerin yararına olacaktır.

Zaman içerisinde web sitemizde Instagram özellikleri hakkında tüm merak ettiğiniz seçenekler ile alakalı olarak da yenilikleri sizlere sunacak ve fikir edinmenize yardımcı olacağız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı