Nasıl Yapılır

Instagram Numara Değiştirme

Son dönemlerin en popüler sosyal paylaşım platformu İnstagram’ ı daha güvenli bir şekilde kullanmak isteyen kullanıcılar, hesaplarında doğrulama işlemlerini cep telefonu numaraları aracılığı ile gerçekleştirebilmektedir. İnternette anlık fotoğraf veya video paylaşabilme ya da profilinde kısa günlük hikayeler yayınlayabilme imkanına sahip olduğu İnstagram’ ı son derece yoğun şekilde kullanmakta olan kullanıcılar, İnstagram’ a cep telefonu numaralarını tanımlayabiliyor. Bu şekilde hem giriş işlemlerini hem de diğer işlemlerini çok daha güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Bununla birlikte kullanıcılar, İnstagram numarası sayesinde tüm işlemlerini çok daha basit bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Bununla birlikte bazı nedenlere bağlı olarak İnstagram kullanıcılarının, İnstagram hesaplarında kayıtlı olan numaraları ile ilgili olarak İnstagram numara değiştirme işlemini gerçekleştirmek durumunda kalabiliyor. Bu yüzden de günümüzde İnstagram numara değiştirmenin yapılıp, yapılamayacağı internette İnstagram kullanıcıları tarafından en fazla merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaktadır.

Instagram Numarası Nasıl Değiştirilir?

İnstagram’ a vermiş olduğu cep telefonu numarasını çeşitli nedenlere bağlı olarak değiştirmek isteyen kullanıcılar, bu işlemi son derece pratik bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. Bu doğrultuda da İnstagram numara değiştirme işlemleri yeni bir cep telefonu numarası alınması, eski cep telefonu numarasının artık kendisinde olmaması ve kullanmıyor olması gibi sebeplere bağlı olarak gerçekleştirilebilmektedir. Son derece pratik bir şekilde gerçekleştirilebilen İnstagram numara yenileme işlemleri ile birkaç dakika içerisinde yeni cep telefonu numarası, tüm İnstagram kullanıcıları tarafından hesaplarına tanımlanabilmektedir.

Çeşitli nedenler ile gerçekleştirilmesi gerekli olan İnstagram numara değiştirme işlemleri kolay şekilde yapılabilir. Bunun için kullanıcıların İnstagram uygulamasında hesaplarına giriş yapmalarından sonra en üs sağ kısımda yer alan ayarlar simgesinden ya da profiline girerek, burada yer alan ‘Profili Düzenle’ seçeneğine tıklayarak, numara değişim bölümüne ulaşabilmektedir. Açılan sayfa içerisinde yer alan tanımlı telefon numarasına tıklanması gerekir. Eğer daha önce tanımlanmış bir numara bulunmuyor ise burada telefon simgesi olur. O halde telefon simgesine tıklanmalıdır. Açılan sayfada ise güncel kullanımda olan yeni cep telefonu numarasının girilmesi telefon numarasını değiştirme işlemi için yeterli olmaktadır. Böylelikle en güncel telefon numarası ile İnstagram hesabını kullanmaya başlayabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı