Nasıl Yapılır

Bim Mesai Saatleri

Özellikle yaptığı haftalık indirimler ile ve getirttiği özel ürünler ile başta kadınların en uğrak marketi halin gelen Bim, neredeyse açılış saatinde kapısında kuyruk oluşturan marketlerin başında geliyor. 81 ilin hemen hemen her ilçesinde birden fazla mağazası bulunan Bim mesai olarak Haftanın 7 günü hizmet vermektedir.

Bim açılış saati: 09:00

Bim kapanış saati: 21:00

Olarak belirlenmiştir. Tüm şubelerinde Bim açılış saatleri ile Bim kapanış saatleri aynı şekilde hizmet vermektedir.

ÖZEL İNSÖRT İNDİRİMLERİ İLE FARK YARATIYOR

Bim’in en belirgin özelliği bir hafta sonra ki gelecek olan ürünlerin bile posterini kapıya asarak müşterileri kendine çekmeyi başarıyor. Özellikle bazı haftalar oldukça iddialı ürünler ile  alıcıları heyecanlandırıyor olabilir. Bu gibi özel ürünler satışa çıktığında Bim açılış saatinden önce kapısında kuyruk görmeniz oldukça olası.

Bunun nedeni Bim marketlerinin indirimli ürünleri çok az sayıda getirmeleri. Örneğin üst model bir cep telefonu modelini satışa koyuyorsa ve piyasanın çok altında bir fiyat biçiyorsa, her mağazaya en fazla 2 adet gönderiyor olacaklar. Dolayısı ile de bu ürüne mutlaka ulaşmam gerek diyorsanız Bim saat kaçta açılıyor yanıtını bilip o saate mağazada hazır olmanız gerekiyor.

Bim açılış ve kapanış saatlerine her zaman sadık kalıyor. Dolayısı ile erken de gitseniz içeri girme şansınız ya da geçte gitseniz alışveriş yapma şansınız bulunmuyor. Bim açılış saati 2017 güncel saati olan sabah 9 itibari ile kapılarını açtığında içeri girerek alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

BİM RESMİ TATİL MESAİ SAATLERİ

Bim Resmi tatil mesai saatleri olarak çok fazla değişiklik yapmıyor. Sadece ramazan bayramında ve Kurban bayramında ile ve ilçeye göre bir gün ya da ilk gün sabahtan öğleye kadar mağazaları kapalı tutabiliyorlar. Bu bilgi de zaten bir hafta kala Bim mağazalarının kapılarına bilgilendirme  olarak asılıyor. Yani Bim bayramda açık mı? Yanıtı için size yakın olan şubeden bilgi edinmeniz gerekiyor. Genellikle yoğun bölgede hizmet veren şubeler açık olurken, diğer şubeler bayramın birinci günü kapalı olabiliyor. Bim mesai saatlerini bilerek gitmek daha rahat alışveriş yapmanızı sağlıyor olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı