Nasıl Yapılır

Itunes Hata Kodları ve Çözümleri

Teknoloji artık hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olmuştur ve artık hemen hemen her insan teknolojinin sağladığı fırsatlardan yararlanır hale gelmiştir. Durum böyleyken insanların teknolojinin sağladığı fırsatlardan yararlanmaya iyiden iyiye alışmışlar ve vazgeçilmez bir hale gelmesinde yol açmışlardır. İnsan hayatını her açıdan rahatlaştıran ve kolaylaştıran teknoloji ve sağladığı yararlar insanlar açısından olumlu bir unsur olmuştur ve bu sayede hayat eskisinden daha kolay ve daha az karmaşık hale gelmiştir. Özellikle bilgisayarların sağladığı rahatlık ve kolaylıklar azımsanamayacak kadar fazladır. İnsanlar alışverişlerinden tutun da ödemelerine kadar her türlü işlemi bilgisayarlar üzerinden gerçekleştirmekte ve hatta bilgisayar üzerinden diğer insanlarla arkadaşlık kurmaktadırlar. Bilgisayarların sağladığı bu yenilikler İphone’lar ile cebimize girmiştir.

İphone Ve Teknoloji Çağı

                  Hayat artık eskisine göre daha hızlı ve daha fazla değişkendir. Sürekli değişen ve gelişen hayatın artık yapı taşlarından biri teknolojidir. Teknoloji sayesinde insanlar hayatlarına daha fazla hız kazandırmış ve sağladığı rahatlık ve pratiklik sayesinde istedikleri durumlara daha fazla zaman ayırabilir ve zaman tasarrufu yapabilir duruma gelmişlerdir. Bu gelişmelerde elbette ki Apple’ın akıllı telefonu olan İphone’nun yeri çok büyüktür.

İtunes Hataları

            iPhone’unuzdan, iPad’inizden veya iPod’unuzdan iTunes Store’a erişim sağlayabilir ve İtunes’ta bilgilerinizi ve kaydettiklerinizi görebilirsiniz. İTunes’ta en iyi sonuçları elde etmek için, iOS’unuzun güncel olduğundan emin olmak durumundasınız. İTunes’ta hata ile karşılaşıyorsanız sorunun sadece İTunes’tan kaynaklandığından emin olmalısınız. Başka bir aygıt veya ağ kullanarak mutlaka bir kontrol gerçekleştirmeniz sizin için faydalı olacaktır. İTunes’ta tarihinizin, saatinizin ve saat diliminizin doğru olması çok önemlidir. Öncelikle oruna neden olabilecek tüm kısıtlamaları kaldırmayı denemeniz de faydalı olacaktır. Sorunu çözmekte güçlük yaşıyorsanız ve sorun hala devam ediyor ve iTunes özel kodlu bir uyarı iletisi görüntülüyorsa, ek sorun giderme adımlarını mutlaka gözden geçirmelisiniz. Sorun hala çözülmediyse ve özel bir kod veya uyarı iletisi karşınıza çıkmadıysa, sorununuzu çözmeye yardımcı olabilecek ve sizlere yardımcı olabilecek ek bilgiler bulmak için iTunes Store Tartışma Panosu’nu ziyaret edip bir de oraya göz atmayı deneyebilirsiniz. Hala çözümü bulamadıysanız Apple destek hattından müşteri hizmetlerine sorunuzu yöneltebilirsiniz. Eğer telefonunuz jailbreak’li ise telefonunuza herhangi bir destek verilmemektedir.

Sıkça farklı hatalar aldığınız durumlar oluyorsa ve bazı belirtilen çözümlerle düzelmiyorsa cihazınızda donanımsal bir problem olabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız cihazınızı bir servise vermeniz daha sağlıklı ve daha güvenli olacaktır. Telefonunuzda jailbreak yüklü ise itunes’den telefonunuzu sıfırlayarak servise vermeyi unutmayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı