Nasıl Yapılır

Nasus Şampiyon Özellikleri

Solo koridorunun en fazla tercih edilen isimlerinden biri olan Nasus diğer solo karakterlere göre daha güçlü ve tank olması ayrıca kolay şekilde minyon kesmesi nedeni ile oldukça tercih edilmekte. Siz de bu şampiyonu daha yakından tanımak istiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Ruh Yiyen

Nasus bu yeteneği sayesinde rakibinin ruh enerjisini sömürerek fazladan can çalma özelliği kazanır.

Sömürü Darbesi

Nasus rakibine vurduğu anda hasar vermenin yanı sıra hedefi katlederse sonraki sömürü darbelerinin de gücü artar. Ayrıca Nasus’un bir sonraki saldırısı fiziksel hasar verir. Sömürü darbesi bir birimi katlederse kalıcı olarak 3 hasar kazanır.

Nasus Yetenekleri

Çürü

Nasus hedefine almış olduğu şampiyonu 5 saniye boyunca yaşlandırıp bu süre içerisinde hareket hızını da %35 değerinde düşürür. Hedefin saldırı hızı da bu miktarın yarısı kadar azalır. Hedef yavaşladığı anda Nasus hedefine istediği gibi saldırabilir ve fiziksel hasar verebilir.

Ruh Ateşi

Nasus hedef almış olduğu bölgede belirli bir oranda büyü hasarı veren bir ruh alevi ortaya çıkarır. Sonraki 5 saniye boyunca ise bölgede bulunan birimlerin zırh değerleri azalır ve saniye başına fazladan büyü hasarı alırlar.

Kumların Hiddeti

Nasus 15 saniyeliğine yakınında bulunan rakiplerini hırpalayan ve onlara hasar veren güçlü bir kum fırtınası oluşturur. Fırtına güçlendikçe Nasus fazladan saldırı menzili ve can kazanır ve yakında ki rakiplere hasar verir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı