Nasıl Yapılır

Nidalee Şampiyon Özellikleri

Nidalee oldukça yetenekli bir şampiyondur. Çok hareketli olması ve iyi donanımı onu uğraşılması oldukça zor bir karakter haline getiriyor. Hareket hızına ise en büyük katkıyı kolaçan yeteneği kazandırıyor. Bu karakterin yeteneklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Kolaçan

Nidalee çalı içerisinde bulunduğu zaman hareket hızı 2 saniyeliğine artar. Vahşi pusu ve mızrak atışı saldırıları isabet eden canavarlar ve şampiyonlar avlandı olarak işaretlenir ve 4 saniye boyunca görünür olur. Bu süre içerisindeyse Nidalee’nin hareket hızı %10 artmaktadır. Avlandı olarak işaretlenen hedeflere karşı ise bu etki %30 artar.

Mızrak Atışı / Yere Ser

Nidalee şampiyonu insan suretinde iken kat ettiği mesafe ile doğru orantılı hasar veren bir mızrak atar. Puma suretinde iken Nidalee’nin bir sonraki saldırısı ilave hasar verir ve bu hasar hedefin canı düşükse daha da artar.

Nidale Yetenekleri

Vahşi Pusu / Atıl

Nidalee bu yeteneği insan ve puma suretinde iken kullanabilir. İnsan suretinde iken Nidalee 2 dakika boyunca duracak olan bir kapan kurar ve kapanın üzerinden geçen ilk rakip görünür hale gelir. Aynı zamanda bu rakip 4 saniye boyunca büyü hasarı alır. Puma halinde ise bu yetenek de Nidalee hedefe atılır ve hasar verir.

İlkel Güdü / Pençele

İnsan suretinde iken Nidalee pumanın ruhunu yanına çağırır ve takım arkadaşlarını iyileştirir. Puma suretinde ise önünde bulunan rakiplerine pençe ile hasar verir.

Puma Sureti

Nidalee pumaya dönüşerek yeni yetenekler kazanır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı